RRC SHARK

Напредувајте и развивајте се со компанијата RRC

 

RRC SHARK

RRC SHARK програмата е наменета за DAP партнерите како и за сите кои сакаат да станат Cisco партнери.

Уникатната регионална позиција и годините искуство во развивање на моќна дистрибутивна мрежа се основа на која е настанат RRC SHARK: системска поддршка на активности и развој на капацитети. Овој систем им нуди на партнерите можност да развијат свој ангажман на пазарот со користење на сложена поддршка во ангажирањето на веќе инсталирани ресурси, како и тоа да остваруваат се поуспешни деловни резултати со смислен и цикличен развој на капацитетите на своите тимови.
SHARK е замислен како интегрирачка отскочна платформа за сите амбициозни партнери, бидејќи ги поврзува сите активности, поддршки и инсталирани капацитети кои RRC ги има во понудата за својата партнерска мрежа.


Клучни ставки на SHARK концептот низ областите на раст и развој за партнерите

RRC Spark

Чекори кои ги водат партнерите низ SHARK

RRC Spark

Доколку сакате да станете дел од RRC SHARK партнерската програма, единствен услов е да бидете Cisco партнер. Доколку не сте, многу лесно можете да се регистрирате на следниов линк:
https://tools.cisco.com/IDREG/guestRegistration.do?exit_url=http%3A%2F%2Fwww.cisco.com%2F&locale=en_US; или да го контактирате Cisco – RRC тимот на е-маил адресата cisco@rrc.mk.

Детално упатство за регистрацијата можете да најдете на страницата на RRC: http://www.rrc.mk/tabid/255/newsID/372/default.aspx

Предности кои ги носи Cisco Партнерството:

1. Можност да растете и да се развивате како Cisco партнер со голема поддршка од локалниот тим на Cisco и RRC како регионален дистрибутер, со сите ресурси и можности кои ви ги нуди.
2. Значителни попусти кои ги остварувате преку Cisco промоции, а кои ви помагаат во добивањето проекти (Hunting, Collaborate now, UCS Promotion, Nexus promotion..)
3. Back-end рабати до кои доаѓате со учествување во Cisco програмите (Partner Plus, VIP Partner Plus Incentives and Rewards).

 
 
 

RRC Shark program.
© 2016 RRC