RRC SHARK

Rastite in razvijajte se s podjetjem RRC.

 

RRC SHARK

Program RRC Shark je namenjen obstoječim Cisco DAP - partnerjem kot tudi vsem, ki želijo postati Cisco partner.

Edinstven regionalni položaj in leta izkušenj pri razvoju močnega distribucijskega omrežja so bili osnova, iz katere je nastal RRC SHARK: sistematična podpora dejavnosti in razvoj zmogljivosti. Ta sistem daje partnerjem možnosti, da razvijajo svoje sodelovanje na trgu ob uporabi kompleksne podpore pri angažiranju že nameščenih virov ter da s smiselnim in cikličnim razvojem sposobnosti svojih timov dosegajo vse boljše poslovne uspehe.
SHARK je zamišljen kot integrirajoča odskočna platforma za vse ambiciozne partnerje, ker povezuje vse dejavnosti, podpore in nameščene zmogljivosti, ki jih lahko RRC ponudi svojemu omrežju partnerjev.


Glavne postavke koncepta SHARK prek področij rasti in razvoja za partnerje

RRC Spark

Koraki, ki vodijo partnerje skozi SHARK

RRC Spark

Če želite postati del partnerskega programa RRC SHARK, je edini pogoj, da ste Cisco partner. Če pa to niste, se lahko registrirate na povezavi:
https://tools.cisco.com/IDREG/guestRegistration.do?exit_url=http%3A%2F%2Fwww.cisco.com%2F&locale=en_US ali kontaktirati
RRC-Cisco tim prek e-pošti: ciscoteam@rrc-bt.com.

Podrobno navodilo o registraciji lahko najdete tudi na spletni strani RRC: http://www.rrc-bt.com/tabid/255/newsID/389/default.aspx

Prednosti, ki jih prinaša Cisco partnerstvo:

1. Možnost, da rastete in se razvijate kot Cisco partner ob veliki podpori lokalnega Cisco tima in RRC-ja kot regionalnega distributerja z vsemi viri in možnostmi, ki vam jih daje.
2. Precejšnji popusti, ki jih uveljavljate prek Cisco promocij, ki vam pomagajo pri pridobivanju projektov (Hunting, Collaborate Now, UCS promotion, Nexus Promotion ...).
3. Back-endrebate, do katerih pridete s sodelovanjem v Cisco programih (Partner Plus, VIP, Partner Plus IncentivesandRewards).

 
 
 

RRC Shark program.
© 2016 RRC