Cloud Servisi

 

Infrastruktura kot servis (IaaS)


IaaS je osnovni model storitve v oblaku, ko imate možnost oblikovanja virtualnega računalnika/strežnika z uporabo virtualne platforme računalniške infrastrukture prek virtualnega strežniškega in desktop stroja. V okviru tega modela servisa izberete tako operativni sistem kot tudi paket aplikacij, ki jih boste uporabili. Na osnovne konfiguracije lahko namestite programe, ki jih potrebujete. Izbrane konfiguracije se lahko po potrebi razširijo z dodatnim pomnilnikom, kot tudi z dodatnimi podatkovnimi diski. Partnerji imajo na voljo širok nabor osnovnih možnosti, ki jih lahko uporabljajo za svoje rešitve, v odvisnosti od značilnosti sistema, ki so potrebne za ponudbo strankam. 
 

Posebna ponudba storitve v oblaku za partnerje - enoletni brezplačni servis

RRC bo v sodelovanju s podjetjem Cisco omogočil registriranim partnerjem, da eno leto brezplačno uporabljajo možnosti Cisco servisa v oblaku pri opravljanju storitev za svoje stranke. 
 
Vse ugodnosti raznovrstnih oblik rešitev, dostopnih prek storitve v oblaku, bodo na voljo partnerjem RRC in Cisco, pa tudi celotna podpora pri prilagajanju teh rešitev za konkretne ponudbe, ki se lahko uporabijo, da se končnim uporabnikom postreže hitreje in učinkoviteje. 
 
Pričakujemo, da bo ta ponudba olajšala in pospešila sprejemanje teh servisov kot ključnega gradivnega bloka v okviru novega načina sklepanja sistemskih rešitev na trgu in da bo končnim uporabnikom to zelo hitro postala primarna oblika vzpostavitve njihovih sistemov. 
 
Vabimo vse partnerje, naj se prijavijo za to pobudo ter naj skupaj z našim strokovnim timom razvijajo nadalnje oblike uporabe teh rešitev. 
 
RRC-infrastukura iz oblaka daje standardne virtualizirane platforme, ki varno hranijo uporabniške aplikacije. Da bi uporabnikom zagotovili hiter dostop in popolno upravljivost operativnih platform, RRC uporablja napredno Cisco strežniško tehnologijo za virtualizacijo. Za zasedeni gigabajt RAM-a je uporabnikom v vsakem trenutku dostopnih 1,2 gigabajta. 

Vse zainteresirane partnerje vabimo, naj stopijo v stik z našim timom na info@rrc.rs in se podrobneje seznanijo s to ponudbo. 
Pogoje za uporabo RRC Cloud servisa lahko prevzamete tukaj:Pogoji_RRC_Cloud-SLO-pregl.pdf
 


 

RRC Shark program.
© 2016 RRC